www.Найевтинитегуми.bg

Зимни гуми - 4,6 мм

В България законът гласи, че зимните гуми са препоръчителни. Минималната дълбочина на грайфера да е 1,6 мм. Въпреки това ние ви уверяваме, че е хубаво минималната дълбочина да е поне 4 мм. Зимните гуми са задължителни във всички големи държави.


DOT

DOT – При нас винаги знаете какво купувате!

Ново в детайла на гумата показваме и DOT* (седмица и година на производство) и къде е произведена гумата *повечето от наличната стока. Предупреждаваме за някой оферти, които се показват в интернет и произхождат от стока стара няколко години. Не купувайте стара стока от подозрителни продавачи. Знаехте ли че съществува Barum от Китай?


Vredestein Sportrac 5

Autobild определено препоръчва Vredestein Sportrac 5!

Vredestein Sportrac 5 е една от най- добрите летни гуми според престижното списание Autobild и Auto Club Europe!
Autobild, ACE


Vredestein Ultrac Vorti

Vredestein Ultrac Vorti е най- добър за сухо!

Vredestein получи най добрата оценка за сухо в тестовете ADAC и ÖAMTC 2013!
Резултати


lupa

НАЙ- ТЪРСЕНИТЕ ЗИМНИ ГУМИ:

Nankang
Vredestein
Michelin

Летни гуми!!!

В нашия онлайн каталог ще намерите летни гуми разделени по размери за леки автомобили , бусове, ванове и джипове (4x4 и SUV).

Основните характеристики на летните гуми са отлично шофиране и спиране на сухи и мокри пътища. Летните гуми осигуряват максимално сцепление към пътя. В България е препоръчително да се шофира с летни гуми от март до края на октомври. Използвайте филтъра за летни гуми по размери за да намерите по-лесно вашите гуми.

Препоръка:

Искам да Ви благодаря за отличното обслужване,разгледах сайта, в който много бързо и лесно се ориентирах, поръчах и преди да се усетя, имах гуми у дома. Благодаря отново за експедитивното обслужване! Иванов покажи/скрий
Старшно много се зарадвах на разнообразието на гуми, който предалага вашият сайт.Бях приятно изненадан и когато си поръчах гуми в 18:00 часа и пристигнаха на следващия ден. Иванов Първо, поздрави на екипа от naievtinitegumi.bg. Отлична доставка с кратка безплатна консултация. Иначе гумите са доста добри за цената си, (карам спокойно, не спортно) не мога да се оплача от нищо. ПП Поисках, ако може, гумите да са производство края на 2012 г. или 2013 г. - донесоха ми гуми от последно производство. Поздрави и успех. Люцканов Супер КОРЕКТНИ ...........ще ги ползвам и на есен.А за гумите няма да съжелявате !!!! Николова Нека да споделя и аз. За втори път ползвам услугите на фирмата. За втори път оставам много доволен, и аплодирам тяхната работа и стремеж да покажат, че като не вършиш работата през пръсти има резултат дори и в България. Гумите които получих, напълно оправдаха очакванията ми. Браво и успех! Борисов Гуите са отлични. naievtinitegumi.bg точни както винаги, в уговорения ден и час гумите бяха при мен перфектна работа. Василев Направих поръчката за гореспоменатите гуми в понеделник,днес-вторник,вече ги таркалям от обяд. Готини нови летни гуми за цената си. Голямо Благодаря на naievtinitegumi.bg за точната и коректна доставка ! Петров Гумите наистина изглеждат добре,а поръчката беше изпъленна перфектно от хората. Поздравления! Фирма - София
sklad

155 687 бр гуми за доставка до 24 часа

281 762 бр гуми за доставка до 48 часа

158 253 бр гуми поръчани от производителите

Лятото ни предстои, а цените на летните гуми, са толкова привлекателни!!!

Не се колебайте, а си изберете своите летни гуми от различни размери и марки. В нашето предложение, ще намерите Вашите летни гуми, които показват най добрите резултати в тестовете за зимата. Предлагаме водещи марки като Bridgestone, Pirelli, Continental, Dunlop, Vredestein, GoodyearVredestein, Barum, Firestone, и много други. Също така може да гласувате доверие, на летните гуми от марката Nankang, която произвежда гуми с високо качество.

Vredestein Nankang Goodride Премиум дилър Barum Continental Bridgestone Pirelli

Общи условия | За контакт | Алтернативни размери | Фотогалерия | Тестове на гуми | Марки
Facebook | Google+ | YouTube


www.NaievtiniteGumi.bg, БГ Гуми ЕООД
Сливен 8800, бул. Стефан Караджа 38, ЕИК. 202593448, ДДС - BG202593448